Sıradan hediyelerden sıkıldıysanız, sevgilinize eşsiz bir hediye almak isiyorsanız, bu ürün tam size göre. Sevgililer için hazırlanmış bu muhteşem hediye ile sevgilinizin gözündeki mutluluğu hissedeceksiniz. Şu an sol tarafta demosunu izlediğiniz 10 dakikalık çizgi filmde sevgilinizle beraber oynamak için birer adet fotoğraflarınızı yollamanız yeterli.

Bir adet çizgi film fiyatı :110 tl 'dir.
Fiyatlara kargo dahil değildir.

BİZİM AŞK HİKAYEMİZ

1. Göndermem gereken fotoğrafın özelliği nasıl olmalı?
Cevap: Fotoğrafın objektife bakmış olması gerekiyor.

2. Kaç tane fotoğraf göndermem gerekiyor?
Cevap: İstediğiniz çizgi film çeşidine göre bir veya iki fotoğraf gerekmektedir. Aşk hikayemiz adlı çizgi filmde sevgililere ait birer fotoğraf, diğer çizgi filmlerimiz için ise sadece bir fotoğraf gerekmektedir.

3. Ödemeyi nasıl yapabilirim?
Cevap: Havale/eft seçeneğini kullanarak ödemeyi yapabilirsiniz.

4. Çizgi filmlerde isimler de kullanılıyor mu?
Cevap: Evet, tüm çizgi filmlerimizde isimleriniz yer almaktadır.

5. Ürün kaç günde teslim edilir?
Cevap: Ürününüz siparişinizi takiben en geç 6-10 işgünü içerisinde kargoya verilmektedir.

6. Tek çekilmiş fotoğrafım yok, kalabalık haldeki fotoğrafımı yollayabilir miyim?
Cevap: Evet yollayabilirsiniz. Biz ilgili kısmı keserek kullanırız.

7. Siparişimi iptal edebilir miyim?
Cevap: Ürünlerimiz kişiselleştirilmiş ürünler olduğundan dolayı DVDlerniz üretildikten sonra iptal edilmesi mümkün değildir. Ancak elinize ulaşan üründe herhangi bir teknik sorun ile karsılaşıyorsanız lütfen müşteri hizmetlerimize başvurunuz.

8. Fotoğrafları posta yoluyla gönderebilir miyim?
Cevap: Evet yollayabilirsiniz. Lütfen öncelikle müşteri temsilcimizle iletişime geçiniz.

iletişim:
Tel     : 0541 339 88 67