SÜPER KAHRAMAN

1. Göndermem gereken fotoğrafın özelliği nasıl olmalı?
Cevap: Fotoğrafın objektife bakmış olması gerekiyor.

2. Kaç tane fotoğraf göndermem gerekiyor?
Cevap: İstediğiniz çizgi film çeşidine göre bir veya iki fotoğraf gerekmektedir. Aşk hikayemiz adlı çizgi filmde sevgililere ait birer fotoğraf, diğer çizgi filmlerimiz için ise sadece bir fotoğraf gerekmektedir.

3. Ödemeyi nasıl yapabilirim?
Cevap: Havale/eft seçeneğini kullanarak ödemeyi yapabilirsiniz.

4. Çizgi filmlerde isimler de kullanılıyor mu?
Cevap: Evet, tüm çizgi filmlerimizde isimleriniz yer almaktadır.

5. Ürün kaç günde teslim edilir?
Cevap: Ürününüz siparişinizi takiben en geç 6-10 işgünü içerisinde kargoya verilmektedir.

6. Tek çekilmiş fotoğrafım yok, kalabalık haldeki fotoğrafımı yollayabilir miyim?
Cevap: Evet yollayabilirsiniz. Biz ilgili kısmı keserek kullanırız.

7. Siparişimi iptal edebilir miyim?
Cevap: Ürünlerimiz kişiselleştirilmiş ürünler olduğundan dolayı DVDlerniz üretildikten sonra iptal edilmesi mümkün değildir. Ancak elinize ulaşan üründe herhangi bir teknik sorun ile karsılaşıyorsanız lütfen müşteri hizmetlerimize başvurunuz.

8. Fotoğrafları posta yoluyla gönderebilir miyim?
Cevap: Evet yollayabilirsiniz. Lütfen öncelikle müşteri temsilcimizle iletişime geçiniz.

iletişim:
Tel     : 0541 339 88 67

Hediye vereceğiniz kişinin fotoğrafları ile oluşturulacak kişiye özel hediyeniz, sevdiklerinizin doğa üstü güçlere sahip süper kahraman olmalarını sağlayacak. Sol tarafta demosunu izlediğiniz yaklaşık 22 dakikalık çizgi filmin size özel olarak hazırlanması için, hayatınızdaki erkeğin (sevgiliniz, kocanız, babanız, çocuklarınız) fotoğrafını bize yollamanız yeterli. Doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi , sevgililer günü hediyesi ve tüm diğer özel günlerde verebileceğiniz bu çizgi film ile sevdiklerinize esprili, ilginç bir hediye vermiş olacaksınız. Süre: 20 dakika

Bir adet çizgi film fiyatı :110 tl 'dir.

Fiyatlara kargo dahil değildir.